Rosor är Kärlek

torsdag 30 april 2009

Månadenslänkpris-april

Tänk vad kul det är att "bara så där" få ett paket med Pärlor i brevlådan :D
Halsbandet har jag gjort nu på förmiddagen sedan var jag ut till mina som jag kallar dem Vita tulpaner och fotade.

Perfekt väder för fotning idag fast kanske inte med mobilkameran som jag gjorde. Den riktiga kameran ä numera dotterns och den lånar jag inte utan tillstånd.

Annars har jag de sista dagarna hållt till i trädgården - det behövs lixom.
Rensa bort alla löv o döda grenar gödsla osv. Sådde lite på friland igår få se om det tar sig. Hittade nämligen mitt bland krukor med övervintrade (hoppas jag) blommor 2 fröpåsar, en med digitalis och en med förgät-mig-ej de sista tar ett år på sig att komma så de lär jag väl inte få se i år men hoppas på de andra.

Har annars flera digitalis som självsått sig till min stora glädje;D Förra året hade jag 3 vita få se vad det blir i år diggar dom mörkrosalila.

På tapeten idag är det Handla komma i säng tidigt och ta det lugnt.
Imorgon åker jag o gubben 30 mil enkelväg för att hämta ......???
Dottern är "barnvakt" år lillebror känns lite så där, då det var läääääänge sedan hon fick ta det ansvaret mer än 3 timmar. Men det går nog bra.
60 mil vad kan det ta att åka? 8 timmar? 1½ timma för raster -=ca 10 timmar*ryser*.

Min kropp är inte glad åt att sitta stilla så länge den blir stel o jävlig rent ut sagt. Får väl ta på mig de "läckra" stödstrumporna imorgon nä de är inte beiga utan mörkblå mestadels bomull utvecklingen går framåt*s*.

Ta hand om er - och ELDA _inte_ utan att ha vattenslang på och i närheten. Här är det totalt eldningsförbud så nån Majbrasa lär jag inte se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar